25 aug. 2011

Borcica, tata, lasa-ne sa ne pregatim de cempions lig...

Si in seara asta, ca si in editiile precedente de cupe europene, Dinamo si-a demonstrat adevarata valoare... Poltava, o echipa necunoscuta, a facut instructie in ambele meciuri cu echipa de pensionari manageriata de Borcea.
Era amuzanta mirarea comentatorilor (cu un comentariu de cacat, ca toate comentariile sportive ale TVR), care nu intelegeau diferenta asa de mare dintre rezultatele din campionat si cele din meciurile internationale ale fotbalistilor nostri.
Mai baieti, va explic eu, sa nu muriti prosti: in cupele europene e greu sa mai cumperi arbitrii, de la scandalul cu Juventus. Plus ca daca nu investesti bani decat in arbitraje, nu poti face performanta cu jucatori adusi sa iasa la pensie de la Dinamo, doar pentru ca au fost dinamovisti si au simtaminte alb-rosii... Daca mai erau buni de ceva, ii luau cu contract cluburi cu mai putine pretentii!
Eu ma minunez cum de nu se sesizeaza actionarii in privinta rezultatelor dezastruoase pe care le are Borcea ca manager la club... Daca an de an declari ca te pregatesti de champions league, dar nu esti in strae nici sa intri macar in grupele UEFA League, e clar ca echipa are un comducator prost.
Pana si Beee-cali si-a dat seama ca MeMe este un manager bun si l-a readus la Steaua dupa ce s-a desfiintat Uimirea Urziceni (a avut rezultate si pe cand era la Otelul, a avut si la Steaua in primul mandat si a facut istorie si cu Unirea).
Borcica, tata, vezi-ti de dezvirginat gagicile si lasa echipa sa se pregateasca cu adevarat pentru champion League!

0 comentarii:

  © Blogger template The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP