8 aug. 2011

Romanian Top Hits 2011- impresii

De la inceput tin sa precizez ca nu am vazut spectacolul in totalitate (calitatea de tatic m-a obligay sa-mi duc progeniturile acasa la ore decente), asa ca voi comenta doar in cunostinta de cauza. :-)
1. Cred ca organizatorii de spectacole din bacau ar trebui sa promoveze si alti prezentatori, nu doar pe vesnicul magician Augustin. Castiga destul de bine, prostind copiii! Le sugerez sa caute si pe la concursurile de miss ale liceelor, am vazut cateva persoane cu talent!
2. Referitor la punctul 1, e valabil si pentru prezentatorii cu staif adusi pe bani grei. Daca e un eveniment local, hai sa lasam banii 9mai putini) in comunitatea noastra. Nu e nevoie de vedete Playboy sau prezentatori TV...
3. Inteleg ca Dan Leonte e organizator, dar m-am saturat sa ne-o bage pe fiica-sa an de an pe gat... La urma urmei, singura mare performanta a ei e ca a castigat un concurs de miss (litoral, in bikini)... Sunt multe bacauance mai frumoase si cu mai multe performante ca nasoala asta...
4. Era indicat sa prezinte o tipa care sa stie sa scoata si altceva decat onomatopee pe care, de obicei. le auzim in filmele pentru adulti. E de inteles, avand in vedere ca Radu Groza era pe aproape...
5. La fel ca la sarbatorile de iarna, cand ne viziteaza uratorii, volumul negativului a fost mai tare decat vocea interpretului, ceea ce a facut sa ghicim versurile.
6. M-au surprins placut artisti noi, care au stiut sa faca show (Xonia, Alessia) si au si ceva de spus in muzica. M-au dezamagit foste vedete, ramase doar cu impresiile (ca Animalele X, care cred ca au venit la pachet cu alte formatii, ca pe vremea lui Ceasca) sau cu vocea (Alexandra Ungureanu).
7. Anda Adam nu vrea sa inteleaga ca a imbatranit. Cum spunea Aghiuta, e doar o babataie in haine de copil. Daca machiata arata asa, n-as vrea sa ma trezesc dimineata langa ea... Si mai si ragusise!
8. S-a trecut repede la inmanarea premiilor, fara a se mai enumera catindatii. Ar fi fost o chestie de bun simt, care dadea bine in palmaresul premiantilor (sa stie si ei cu cine s-au batut pentru premiul respectiv).
9. Foamea a fost mare de s-au mancat litere si in spoturile de prezentare (vezi BEST CLUBBING SHOW, care o data aparea "clubbing", iar a doua oara "clubbig")
10. Politia primariei era acolo doar sa-i atentioneze pe cei rezemati de ghivecile de flori. Cei care goleau cutii de bere sau care-si urlau fanteziile ero(t)ice aveau imunitate de smecher.

Mai vedem ce-o fi la anul!

0 comentarii:

  © Blogger template The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP