22 sept. 2011

Noul Parc Olimpic al Bacaului inca nu e gata

La aproape un an de la inceputul lucrarilor, noul Parc Olimpic din jurul Bazinului de inot Bacau inca nu este gata. Ieri dimineata, vreo 4-5 omuleti inarmati cu lopeti, tarnacoape si ghivece cu arbusti infigeau sarguinciosi plantele in gazonul plin de buruieni din jurul asa zisei fantani arteziene. Asa-zisa fiindca nu am vazut-o sa functioneze decat o data, pe la inceputul verii, desi trec zilnic prin zona. In rest e folosita ca loc de catarat de catre copiii plimbati prin zona. Poate si datorita faptului ca din multitudinea de leagane si tobogane existente pe vremuri in fostul Divertis Parc, modernizarea nu le-a adus piticilor decat 2 tobogane si vreo 3 scranciobe).
Pesemne trebuie sa mai asteptam un an pana cand vor fi inlocuite si capacele sparte de la rigolele din jurul fantanii si inca vreo 2 pana se face receptia lucrarii (asta daca nu vor fi inlocuite iarasi dalele puse in vara, la nici o jumatate de an de la montajul initial).
In alta ordine de idei, vedeti ca iar e rost de sarbatoare. Deja s-au montat in zona corturile si mesele pentru Oktober Fest!

0 comentarii:

  © Blogger template The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP