6 iul. 2011

A inceput anveloparea blocurilor

Nici bine nu a dat caldura, ca si au inceput sa apara firmele care fac izolatii exterioare la preturi mici ca ciupercile dupa ploaie. Numai pe strada Panselelor, in dreptul punctului termic, sunt vreo 3 bucati, care lucreaza la 3 scari diferite...
Nu vreau sa vorbesc de calitatea lucrarilor, desi as putea enumera cateva erori la montajul termosistemului, vazute cu ochiul meu de neprofesionist de la distanta. E de asteptat, din moment ce firmele respective au ca angajati cativa baieti cu mutre dubioase, precis necalificati, care pot lucra zi-lumina la bustul gol, spre deliciul pitipoancelor din cartier. Pesemne asta a si fost criteriul esential de selectie la angajare, munca la bustul gol!
Ce ma freaca pe mine (ca in bancul cu Dabija) e ca baietii nu au nimic din ceea ce ar trebui sa contina echipamentul de protectie in constructii: nici o casca, centura de siguranta, bocanci... Nu se sesizeaza nimeni inainte ca vreunul dintre ei sa-si rupa gatul?
Si cei de la mediu au vazut vreodata cate granule si fragmente de polistiren (care nu prea e prieten cu mediu) raman in urma dupa operatia de anvelopare a blocurilor?

0 comentarii:

  © Blogger template The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP