26 oct. 2011

Cine nu a gresit...

... sa arunce primul piatra!
Ma uit prostit de 2 saptamani la TV cum toti bagatorii in seama, mai mult sau mai putin cunoscuti, urla inversunati impotriva lui Huidu: sa-i rupem o mana (striga unul)! sa-i scoatem un ochi (raspunse altul)! Ba chiar unul de pe la B1, Radu Banciu pe numele sau, care se crede ziarist, se bate cu pumnul in piept ca el va fi coleg (jurnalist) cu Serban Huidu cand va omori si el 3 oameni!
Prietene, ce vrei sa spui? Ca ai omorat deja un om, dar mai trebuie sa mierlesti inca 2, ca sa te ridici la nivelul lui Huidu? Ca esti jurnalist, desi nimeni nu a auzit de tine?
Pur si simplu a fost un accident! De ce voi, cei cu neuronul plictisit de singuratate nu vreti sa intelegeti? Omul a avut un ACCIDENT cu victime, dar a fost un accident! Nu cred ca un om normal ar calca intentionat oamenii cu masina (cu exceptia lui Funar sau Vadim Tudor)! Voi nu ati incalcat regulile de circulatie niciodata?
Omul a patit-o, din vina sa, si va raspunde penal pentru asta! Tot penal raspunzi si pentru ultraj (gen injurat politaiul, primarul sau alt slujbas la stat)! Spre deosebire de voi, calaii, Serban Huidu a tinut prima pagina a mass-mediei 2 saptamani! Radu Banciu, autor al unui ACCIDENT cu victime ar fi uitat de opinia publica dupa 2 zile!

0 comentarii:

  © Blogger template The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP