19 oct. 2011

Scoala de imbolnavit copiii

Desi virozele sunt la moda, iar diminetile au coborat de mult gradele sub 10, multe din scolile patriei nu au catadicsit sa ceara furnizarea caldurii de la CET. Ca proaspat tatic de bobocel de clasa I, ma cam ustura buzunarul cand ma gandesc ca o banala gripa, transmisa pe cale orala, precum baladele si doinele stramosesti, imi poate periclita serios bugetul, la ce pret au azi medicamentele. Mai ales ca spre deosebire de o gripa netratata, care tine o saptamana, viroza indopata cu medicamente trece in 7 zile. :-)
In contractul semnat in calitate de parinte cu Colegiul National Pedagogic, chiar de la primul articol scoala se obliga sa asigure elevilor toata infrastructura necesara procesului de invatamant. Daca nici caldura nu le poate asigura, atunci ce le asigura? Ca eu am cumparat scaun copilului, am pus bani pentru achizitionarea a inca 2 banci (ca erau mai multi elevi decat banci in clasa), tre sa varuim, sa raschetam parchetul, sa platim fondul scolii pentru reparatia acoperisului...
Scoala chiar nu putea sa faca o adresa catre CET prin care sa solicite furnizarea agentului termic? Ca oricum, de platit, platea Primaria (oare ma insel?)... Sau cei responsabili nu au simtit frigul din ultima saptamana?
De ce trebuie lasata sanatatea unor copii la cheremul unor persoane nesimtite?

0 comentarii:

  © Blogger template The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP