23 nov. 2011

Sunt pentru eutanasiere

Tocmai ce s-a votat ieri permisiunea consiliilor locale de a eutanasia maidanezii ca au si aparut primele reactii ale Primariei Bacau.
Eu am fost pentru moartea javrelor inca de cand au inceput dezbaterile, dar au aparut tot felul de zoofili care s-au legat cu lanturile in fata guvernului si si-au dat foc parului de pe picioare pentru apararea drepturilor animalelor, ceea ce a speriat oarecum cersetorii de voturi din Camera Debutantilor si Senat.
Eu cred ca acum e momentul sa-si arate dragostea de maidanezi si, asa cum militeaza pentru drepturile animalelor cand infuleca mititei si copanele, tot acelasi sentiment sa-l aiba si in fata potailor aruncate in strada, care-si ranjesc coltii la orice trecator mai grabit si slab de inger.
Dar pana vor savura ei pastrama de maidanez, asta daca nu cumva vreun roman istet o va exporta coreenilor, va propun sa votati alaturi de mine in casuta de sondaj din partea dreapta a paginii si parerea voastra, poate ii dam un impuls primarului Stavarache sa scape de o cheltuiala in plus.

0 comentarii:

  © Blogger template The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP