6 iun. 2011

Hai sa fim romani!

Ca tot romanul, tin si eu la echipa nationala!
Sar in sus de bucurie cand marcheaza, radiez de fericire cand castiga, injur jucatorii ca la usa cortului cand rateaza si ii blestem cand pierd meciul. Din cate stiu, toti prietenii mei microbisti, romani adevarati, procedeaza la fel!
De unde trag concluzia ca tocmai cei de la conducerea federatiei nu sunt romani! Cum poti sa-l repui pe Hagi antrenor la nationala, dupa ce a pierdut deja o calificare?
Sunt de acord ca a fost cel mai mare unul dintre cei mai mari jucatori pe care i-a avut tara asta, ca-si doreste din toata inima sa faca performanta cu echipa nationala, dar, fratele meu, HAGI NU ARE STOFA DE ANTRENOR!
Si s-a vazut asta pe la toate echipele pe la care a antrenat si le-a ingropat (ultima data, la Galata, turcii nu i-au rupt picioarele ca i-a dus pe loc retrogradabil din respect pentru ce a facut ca jucator).

Adu-l pe Dan Petrescu (care a facut din Unirea Urziceni echipa romaneasca cu cele mai multe puncte in Champions League), pe Dorinel Munteanu (care a ajuns cu CFR Cluj din Liga a II-a direct in finala Cupei Intertoto, care speria granzii Romaniei cu FC Vaslui si care a luat campionatul cu Otelul Galati) sau macar pe Sabau, daca pe Boloni si Mircea Lucescu nu-i pacalesti.

Nu ne mai pacaliti cu antrenori din astia carora nu le fixati obiective, tocmai ca sa le ascundeti incompetenta. Fiti roman, odata!

1 comentarii:

Dragosh',  6/28/2011  

Aici ai dreptate.Te aud si eu cand e un meci strans.MICROBIST 100%

  © Blogger template The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP